2008 Astra H 2. El Travers Hakkında

testdoe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Tem 2019
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Selam herkese,

Bir araç aldım. Ekspertiz yaptığımda, traversde işlem olduğunu söyledi ve airbag servis kontrol yazdı bu sebeple.

Araçta ön takım yeni yapılmış. Muhtemelen alttan darbe yedi. Satan kişi bilmediğini söyledi ama boyaları ve değişenleri doğru söylemiş.

Sadece sol kapıda lokal boya var dedi ve öyle çıktı. Araçta değişen yok.

Ben bu aracı yeni aldım. Sizce bu konuda endişelenmeli miyim ? Sürüşte herhangi bir anormallik yok. Gerçi daha önce astra da kullanmadım.

Görüşlerniz için teşekkürler.
 

Hasip

Yönetici
Genel Başkan
03-Afyonkarahisar
Katılım
16 May 2015
Mesajlar
8,934
Tepki puanı
6,148
Puanları
113
Yaş
41
Siteyi ziyaret et
Travers denilen parça sanayi esnafı tarafından motor beşiği olarak adlandırılır. Söylediğiniz alt kısımdan darbe vb bir sebeble yamulmuş ve işlem görmüş olabilir. Airbag kontrol ettirmenizde fayda var. İyi bir elektrik ustası sorunsuz kontrol edecektir diye tahmin ediyorum. Aracınızın gidişinde problem yoksa endişelenmeniz gerekmiyor.
 

testdoe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Tem 2019
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Hocam değerli yorumun için teşekkür ederim. Zaten beyine bağlandılar airbag hata kodu yok, airbag lambası da kapalı değil, kontak açarken yanıyor çalıştırınca sönüyor normal yani. Hatta beyinde başka bir arıza kodu vardı. Onu sildiren diğerini de sildirebilirdi diye düşünüyorum.

İşin kötü kısmı şans, airbag şüphesi dışında başka bir sıkıntı oluşturmayacaksa sorun yok, ama tabi insanın heyecanını kaçırıyor.
 
Üst