Akıl istiyorum acil!kalfa&alkol&kaza&sigorta&rücu

astraopc

Yönetici
Moderatör
52-Ordu
Katılım
1 Nis 2010
Mesajlar
2,877
Tepki puanı
46
Puanları
48
Yaş
42
Siteyi ziyaret et
basınız sagolsun mekanı cennet olsun ,
ŞİMDİ ORADA DURALIM LUTFEN
Boyle bir olaya nerden geldik?
Benım olayımla arasında hıcbır alaka yok!
Eger o adamlar yuzunden başıma bi olay gelseydı bızde hukuga başvuracaktık
Fakat bizim yakaladıgımız olay o kadar tembihe ragmen o arabanın ordan kaçırılması
Ohoohooo bakın abicım boyle haksız cıktıgınız olaylara cınayet susu vermek te moda oldu galiba ...
Neyse ben konudan cekılıyorum keske adam birini ezseymişte hapse girseymişim bu kez arkamdan tef calacaktınız heralde... Çocugunuzun basına bısey gelmemesı caresız bi baba durumuna dusmemenız dılegımle... konuyu takıp etmıyorum... ıstedıgınızı yazabılırsınız ;)

kesin takip edersin...

maalesef birebir alakası var yazdıklarını en baştan okursan örnek birebir sana uygun en vahiminden hemde, ayrıca cinayet süsü yok gazete tarihi verdim git arşivlerden oku istersen dedemin adını özelden atarım araştırırsın.

Ben tek şey yazarak konudan çekiliyorum...

Anlamayanı; Birak kendi haline, Zaman ona uygulamalı anlatsın..
 

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,520
Tepki puanı
254
Puanları
83
Siteyi ziyaret et
İsmail bey boşver, biz büyükleri olarak genç kardeşimize biz birşeyler vermeye çalıştık. Turgutlu, Salihli gibi ilçeleri az çok bilirim, nüfus yoğunluğu bakımından anadolu şehirlerinin çoğundan büyük yerlerdir, köyleri desen bizim anadolu köylerine fark atar. Ayrıca o köyde jandarma karakolu yoksa alo 155 veya 156 denen telefon numaraları var? Telefonu açıp "ben astsubay ...... bir hırsız yakaladım gelin alın" dediği zaman görevliler en kısa sürede oraya giderler.
 

Tanbaron

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Ocak 2007
Mesajlar
1,087
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
valla bi benzeri 94 model taksi çıkması şahınımı boyatırken köy sanayısınde basıma geldı..
gece bi telefon dayım arıyo senın arabayla koyde gezıyorlar deli gibi diye atladım ızmırden bi sinirle gittim köye kestik benim arabanın onunu bi indirdik senmisin dolaşan :) agız burun köy meydanında girdik bide işin garibi arabamı boyacıya bıraktım yan dukkandakı elektrikçi geziyor... Daha sonra boş durmamıs fan müşürünün kablosunu kesmiş motor yakıyım dıye ben bunu ogrenınce bi daha giriştik o gun bu gundur adam köyde gordumu yolunu degiştiriyor ... Boyle adamlara boyle muamele ;) valla köylüde olayı ogrenınce iş vermediler elektrikçi kapadı dukkanını...

Abi aslında para kazanılır yanına kalmamalı elbette hukuki yonu arastırılıp bi sonuca ulasılmalı fakat sonuca ulasılamazsa da para bu kazanılır daha kotusude olabılırdı alkollu, bırıne de carpabılırdı denılıp sukredılmesı daha mantıklı olur genede gecmısolsun verılmıs sadakanız varmıs...
AT , AVRAT , SİLAH KİMSEYE EMANET EDİLMEZ NE OLURSA OLSUN FİKRİNDEYİM SERVİSLERE BİLE GUVENMIYORUM
arabayı aldıgımın 2. gunu park yerınde birisi surtmus ve kaçmış kameralardan bulduk falan 35 yasında adam dersin gorunce ama işte... dövücektik gonderıcektık fakat ufak cocuguyla karısı vardı yanında (arabası 60.000 tl lık bi jip ti) neyse anlastık arac yapılacak parasını aldım gonderdım arabayı serviste yaptırırken bile 2 gun boyunca sabah 8 den 5e servisteydim zaten ben orda olunca 2. gunun oglenınde arabayı hemen verdiler ;) malesef ben boyleyım kimseye güvenmem ve güvenmeyecegim ;)

Tabikide abi çolugunun cocugunun rıskını heba etmıs oluyor fakat eger bi sonuca varılmazsa da napıcak silah zoruylamı alacak, mecbur odeyecek ;) Bence bi insana çarpmadıgı için şukredilmeli...
Birisini darp etmek çözüm yaratmıyor mu abi o adamı orda dovseydik o adam bir sonraki çarptıgı arabadan kaçmazdı ama şu anda nede olsa bişey olmadı dıyerek tekrar boyle bir olay yasadıgında kaçabilir ve çarpılan kişi benim kadar şanslı olmayabilir ;) Fakat orda adamın agzını burnunu dagıtsaydık (kaçtıgı için) şartlı refleks oluşacagından bi dahakı olayından biz aklına gelip kaçmayacaktır ;)
ABİ CEM YILMAZIN BİR REPLİGİYLE BU DURUMA Bİ AÇIKLIK GETİREYİM

''şimdi, sizin kafanızda iki tane soru işareti var; bir dayak nedir, iki, neden atılır. iki tür dayak vardır; bir sıradan dayak, iki yaratıcı dayak. sıradan dayağa örnek; ıımm sıradan dayak. yaratıcı dayağa örnek; öğretmenlerimizin ilkokulda bize cetvelle böyle vurması. bu unutulur mu? unutulmaz. sıradan dayakta vücutta iki şey artar, bir korku iki ardinal. ardinal bi hormon, dayağa karşı olan arzuyu artırıyor. biz bunu istemiyoruz, biz istiyoruz ki yaptığınız eşşekliğin farkında varın...''
Senin arabalara yaklaşmamak lazım başkan,dokunanı indiriyorsun herhalde :)
 

Emre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
25 Ara 2007
Mesajlar
7,448
Tepki puanı
14
Puanları
38
Yaş
39
www.chiptuningtr.com
Şiddetle pek bir şey çözülebildiğine inanmıyorum, inanmak da istemiyorum. Babam daha hiç vurmadı, 1 tane vursa itin ... girerim herhalde. Diğer taraftan bakıyorum, dayak yiyenler arsız olmuşlar, bu yaşta bile babaları arada ayar veriyor!
 

06kpr19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Kas 2010
Mesajlar
226
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Bir haftada neler oldu:

Kaza yapan bebe parayı ödemedi. Telefonlara cikmiyo
Babası parayı ödemedi.telefona cikmiyo
Dükkan sahibi parayı ödemedi.uğraştığını alacağını idda ediyo.
Ben de. Konyanin iyi avukatlarından birine dosyayı verdim.
Sigortaya bizde karşı ihtar çektik ödemeyecem diye.
Bide dükkan sahibine çektik ode diye.bide arabanın değeri düştü diye 3000 tl istedik.
7 günde süre verdik
 

tayfux

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Katılım
30 Eki 2006
Mesajlar
1,006
Tepki puanı
271
Puanları
83
Siteyi ziyaret et
yemin ederim roman gibi okudum hocam ve ağzım açık kaldı olaylara bakar mısın adam senin arabanı hem kullanıyor yetmiyor içkili kullanıyor bu ne rahatlık yarabbim o çocuktan ve ustadan ne olursa olsun paranızı almanız lazım diye düşünüyorum..sağlam bir avukat ile görüşün bakalım fikri ne olacak sonuçta biz hukuki yönünü bilmiyoruz..
 

wilcher

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Ara 2012
Mesajlar
18
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Siteyi ziyaret et
gerçekten film gibi..
ama gelişmeler iyi sanırım, ihtarlar çekilmiş avukatla anlaşılmış.
 

06kpr19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Kas 2010
Mesajlar
226
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Ben her gelişmede buraya yazarım bakalım ömür yetecekmi
 
Üst