alt tarafı vurma

bariton

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Ara 2006
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Altında vurduğun yer çok önemli.iyice kontrol etmen lazım.Tabii en önemlisi karteri vurmamış olman.Hafif bi sürtmede tabiiki bir şey olma olasılığı çok az.Ama bir dahaki sefere belki bu kadar şanslı olmayabilirsin.En güzeli karter korumayı bir an önce taktırman.
Onun dışında orta eksoza gelmiş olabilir.bu hayati bir problem değil ama zamanla oranın oksitlenmesine ve zamanından önce delinmesine neden olabilir.Servisin bir şey olmaz demiş olabilir.Bu gözle görülebilecek bir şey olduğu için en doğru kararı sen verebilirsin.
Benim 96 vectra B aracımda standart karter koruma vardı.şimdiki arabam vectra C de ise yok.2-3 gün içinde taktırıcam.Gittikçe parça eksiltiyorlar aslında.Çünkü bütün markalar artık araç satışından değil yedek parçadan para kazanma politikasındalar.
Fiyat konusuna gelince vectra C için burada aldığım fiyat yerli 75 ytl orjinal 230 ytl.Ben yerlisinden taktırıcam.Sonuçta ikiside sac.Servisin dediğine göre kalite farkı yokmuş.
 

halcon_negro

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 Kas 2006
Mesajlar
396
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
48
www.iremsilver.com
Evet arkadaşlar doğru söylüyosunuz.Türkiyede cartel korumsı şart oğlu şart.Yollar delik deşik ya.Avrupa birliğinden bahsediyoz, yolların hali vahim.Aslında belediyenin ihmalinden olan hasarlar tazminatla alınmalı bence veya hukuksal yolu var mı bilmiyom aslında.
 

kor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
18 Eki 2006
Mesajlar
78
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
dewilking08' Alıntı:
altından akan bişi yda herhangi değişik bi ses yoksa bence normaldir bir sorun çıkarmaz...
aynen, eğer kartel delinmişse motor yağı akar genelde... babamın başına bi kere gelmişti... eğer kartelde sızma falan yoksa merak etme bişesi yoktur...:good:
 
Üst