Cama Perde

Halilibrahim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Mar 2007
Mesajlar
167
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar bir sey danismak istiyorum
Cama film yerine perde taktirsak . uyduruktan degil kaliteli olanlardan Yengelere sorun onlar bilir boyle storlu perdeler var evlerde kullanilan ayni mekanizmayi kullanabiliriz belki . tam camin sekline gore siyah tül veya ona benzer bir kumas kucuk bir stor (silindir seklinde ) kullanacagimiz zaman cekiyosunuz diger taraftaki kiskaca takiyosunuz tam camin seklinde oldugu icin cirkinde durmuyor kullanmak istemedigniz zaman kiskactan kurtariyosunuz otmatik sariyor.
storlarin yerleri orta dikmeler olmali diye dusunuyorum emniyet kemer kutusunun uzeri veya yani diger taraflarda perdenin seklini tutturamayziz heralde hem orta dikme goz onundede degil
ya bu storlarin elektiriklileri bile var basiyosun dugmeye aciyo basiyosun kapatiyo.. yani bunlar bile arabada uygulanabilir.. yada bu konuda bilgisi olan varmi aceba
Kolay gelsin
Ibrahim Ulger
 

burock2000

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Şub 2007
Mesajlar
1,521
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
ben tatile gitmeden önce carrefourda satılan kendinden makaralı perde almıştım, eski aracıma takmıştım, alt kısmını tutsun diye camın girdiği boşluğa hafifçe sıkıştırmıştım. sonra yolda gidiyorken unutmuşum perde taktığımı yanlışlıkla camı açayım dedim camın krikosu bozuldu :) (önceki astramda)
 

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,521
Tepki puanı
255
Puanları
83
Siteyi ziyaret et
Eski arabamın birinde kaliteli çubuk telden (bu tellerin benzerlerini kaynakcılar da kullanır) arka kapı camın kalıbını çıkarıp iki ucunu kaynattırmıştım. Çok ince siyah astar kumaşı bu tele dikmiştim. Gerekmedikce bagajda taşıyordum. Yazın uzun yolda iyi iş görüyordu. Yazın bir gece çevirmede polis gördü, önce bozuldu ama perdelerin seyyar olduğunu, ufak çocuğumun güneşten etkilendiğini (çocuk ufakken arabada çocuk koltuğu her zaman olurdu) söyleyince perdeler onun da hoşuna gitmişti. Onun da çocuk yüzünden aynı sıkıntıları varmış, yaptırmak için iyice incelemişti.
 

hONoUR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Eyl 2006
Mesajlar
66
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar opelin kendi orjinal aksesuar sitesinde bazı güneşlikler mevcut. İsterseniz bir bakın derim. Aracınızın modelini seçiyorsunuz ona göre aksesuar listesinde çıkıyor. Orjinal olduğu için daha güzel olabilir diye düşünüyorum tabi biraz daha masraflı olacağı kesin.
http://www.opelaccdb.com/index.php?locale=trTR sitesinden ulaşabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Üst