Irmscher Corsa Aksesuarları

  • Konuyu başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi

skyeye

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 Tem 2006
Mesajlar
4,977
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
47
Siteyi ziyaret et
Ama İrmscherin Panjuru da tek parça halinde satılıyor yanlış bilmiyorsam onu da takmak için gene kesiyorsun.Ya da yurt dışında böyle tam net bilmiyorum ancak geçen gün bende senin gibi düşünürken fikrim değişti çünkü bnm panjur ön taraftan resmen tırnaklarından ayrıldı ve yapıştırmadan yerine oturmuyor olay şu yani üstten tırnaklar ile tuttrulmuş ve muhtemlende alt tarafta aynı ha tabi fiberci usta bunu nasıl yapsın valla çıkma corsa c panjuru olarak olabilir ayrıca yedek parçacılarda falan panjur ayrı şekilde satılıyor.Yada tamponlar panjursuz olarak satılıyor. yanlışım varsa düzeltin lütfen

Evet, Irmscher ve Steinmetz panjurlar tek parça halinde satılıyor ve 2004 model ve üzeri facelift Corsa C'lerde bu panjuru takmak için eski panjurunu tampona tutunduğu yerden kesiyorsun. Bende Corsa C varken Steinmetz panjur kullanıyordum, bu nedenle gayet iyi biliyorum uygulama şeklini. Astra G'lerde olduğu gibi istediğinde panjuru çıkartıp eskisini takarak orijinale çeviremiyorsun. Çoğu araçta olduğu gibi bir çerçeve içine de oturtulamadığı için el yapımı pek yok. Bu yüzden orijinal tampon+panjur çıkartılıp aşağıda olduğu gibi fiber tampon+panjur tercih ediliyor genelde.

grnt0142hm5.jpg
 

R.I.P

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Ara 2006
Mesajlar
209
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Siteyi ziyaret et
kardeş bende bulabilirim de önemli olan fiyat :D

Nasıl bulmayı düşünüyorsun? Yurt dışındanmı getiriceksin? Yoksa Egem'denmi almayı düşünüyosun? Alıntı yaptıgın kişinin büyük ihtimalle bulucağın yerde bu parçalarla ilgilenen kişi olduğunun farkındamısın? Kardeş dediğin kişinin senden 6 yaş büyük olduğunuda biliyormusun?
 
Üst