opel omega ccrt 2008 cd problemi

emrah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Haz 2007
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Merhaba, ben emrah çalışkan 2000 model omegamda ccrt 2008 teyp bulunmakta ancak malesef bunların cd çalarları tekrar kayıt yapılabilen(cd-rw) cd'leri okurken sürekli hata vermekte ve değişik çözümlerde bulunanlar olmuş farklı markalar değişik özelliklerde cd'ler vs.. ancak hepsi geçici ve heran sorun çıkarabilen çözümler aracımda keyifle müzik dinleme adına bagaja cd changer taktırmayı düşünüyorum ancak direksiyon üzerindeki , teyp üzerindeki kumandaları kaybetmeden ve ekranın aynı fonksiyonu yerine getirerek bu işlemi yapmak istiyorum üstün körü bir kaç yere sordum ve ekstra ekran paneliyle yeni cd changer takılabilir dendi ve sizlede bu konuyu paylaşıp farklı fikirleri ve belki tecrübeleriniz benimle paylaşmanızı istedim ilginize şimdiden teşekkür ederim.
 

KARTAL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Eki 2006
Mesajlar
36
Tepki puanı
0
Puanları
0
www.edizce.com
Bende 97 omega sahibiyim, bahsettiğin sorunla bende çok boğuştum ancak şimdilik biraz sorunsuz gidiyor. Aracımda orjinal 6'lı CD Changer var, sende de olduğunu sanıyordum ama anladığım kadarı ile sadece teybin üzerinde var. Problemini CD Changer takarakda çözemezsin bu olay tam bir muamma, her kalitedeki cd'lere farklı yazma hızlarında hazırladığım kopya cd'leri düzgün okutamadım, CD Changer'i söküp optik okuyucuyu temizledim fakat ne yaptıysam olmadı. Sonra Topkapı'da bu işten iyi anlayan bir oto elektronikçisine götürdüm, optik okuyucuyu yerinden söküp üzerindeki cam tabakayıda çıkardı ve temizledi. 6 ay geçti okunmayan Cd'leri neredeyse sorunsuz okuyor ancak zaman zaman sorun çıkarıyor genede.. Şunu öğrendim ki bu meretlerin ayarları sadece kalıp cd'lere göre ayarlanmış, yani illa orjinal cd olacak.. Kısacası CD Chenger taksan bile sorun değişmeyecek, belki en güzeli bu işi MP3 çalarla halletmek, ya da kopya cd olmayacak.
 

emrah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Haz 2007
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
teybin üzerinde 4 lü var bir aralar çalıyordu kopya cd oda tek tük kafasına estiği gibi artık hiç çalmamaya başladı ve bu konuyu çok araştırdım bi çözüm yolu bulamadım malesef dediğin gibi sadece orjinal oda bildiğin üzere olmuyor elimde gereksiz onlarca albüm ve onlarca boşa saçılmış paralar biraz can sıkıcı oluyor. bagaja takacağım ayrı bir cd changer şöyle iş görebilir diye düşünüyorum , teybin üzerindeki orjinal okuyor sadece sonuçta bu bildiğim kadarıyla okuyucusuyla alakalı bir durum bu durumda bagaja takacağım orjinal teyple uyumlu olmak şartıyla kopya cd okuyabilir yada okuyanını bulmak zorundayım en fazla teypdeki 4 lüyü iptal ederim tabi bu konuda çok fazla bilgi sahibi olmadığım için fikirlerim üstün körü oluyor artık daha bilgi sahibi arkadaşların yardımıyla yada senin yeni öğrendiğin her bilgiyle bu işi bir nihayete kavuşturacağım umarım
 
Üst