Evlenme teklifi???

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
30 Mar 2010
Mesajlar
1,524
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
hocam bagaja bi mekanızma yerleştir. böyle açınca çiçekler fışkırsın etrafa süsler taşsın felan :) ve ortada benimle evlenir misin yazısı :)

bi bahane bul bir yerde bagajı acmasını sagla. arkada bişi olcaktı versene de. bi açsın sonra etrafa fışkıran süsler çiçekler vs tabi yengede bi ürkme ile şaşırsın ve orada metni görsün :)

basitmi bilmem ama bugun aklıma geldi :) hatta 3 5 km lik benzinle (tabi şişe yedek al) yola çık dağa taşa sür ve benzin bitince kal ıssız bir yerde ama manzara tutturmaya calış :) vs vs işte nebilim :)
 

AdVeS

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Eki 2007
Mesajlar
1,960
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
Siteyi ziyaret et
Sonunda bir bayan görüşü geldi :eek: valla ilk tanıştığımız ve buluştuğumuz yerde bir şeyler yapmak istiyorum fakat orası da kumrucu :) Onun üzerinde neler yapabilirim üzerine yoğunlaştım biraz bu aralar.



"Burada cidden çok güzel fikirler var , ama dediğim gibi size özel bir kurgunuz, gidilmek istenen bir yer , giyilmek istenen bir kıyafet yani aranızda belkide onun bile unuttuğu bir şey vardır konuşulmuş yada yaşadığınızda çok güldüğünüz...

palyaço kıyafeti giyebilirm;) çok eğlenirim diyen ve belkide bunu içten içe çok isteyen bir kıza bu kıyafetlerin kiralanıp bir alışveriş merkezinde ona eşlik edilirken birden bir sürü uçuşan balon arasındaki gizlenmiş çocukların yüzlerine resmedilmiş "benimle evlen çünkü seni seviyorum" yazısı gören bu kız, ömrünce bunu unutamaz.Ancak bu hayali kurmamış olan başka birine bu yapılan sıradan basit gelebilir...anlatmaya çalıştığım bu.Yoksa ilk randevu yeri genelde ilk akla gelen sürprizdir tavsiye etmem."
 
F

Forever MJJ

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar çok yakın bir süre sonra kız arkadaşım yurt dışından dönüyor. Ailece oturduk konuştuk o gitmeden önce bu yaz nişan olacak. Tabii ondan önce benim evleneme teklifi etmem lazım. Bu aralar önüme gelene soruyorum ne yapabiliriz diye. Aydında pek bir şey yapamayacak gibiyim. Benim düşüncem Aydında AXİ diye bir Club var sahibi arkdaşım olur genelde konser felan olduğu günlerden birinde ünlü birisi vasıtası ile yapmaktı fakat ne yazkki aydında yazın bırak diskoyu, sinema bile kapanır (makinisti ayarlıcaktım film arası şeklinde teklifte bulunacaktım). Şuan elim kolum bağlandı. Bir kaç arkdaşım planör uçak kiralayım dedi fakat arkasına yazı felan yazalım dediler çok klişe geldi. Hoş Aydın gibi yerde de ne yapılabilir diye düşünüyorum.
Bulvarda bilgisayar sistemli bir tabela var. Güzel bir akşam yemeğinden sonra o tabelada yazı felan gecirebilirim. ama zamanı tutturamayız diye şüpe düştü içime.
Kız arkadaşım İzmir de fakat izmirde hiç tanıdığım yok bu tarz şeylere dahil olacabilecek,
Aklınızdan gecen güzel bir fikir varsa lütfen paylaşınız.
Not: lütfen muhabbet geyiğe sarmasın

Sevgilin eyer macera seviyorsa soyle bisey yapabilirsin...
Onun evinde bir ipucu birakarak kendi bulundugun yere kadar isaretler ve biyerlerde bulacagi ipucular ile sana ulasmasini saglayabilirsin. en sonunda sen bir yere gizlenmis sekilde dizlerinin ustunde onu bekleyebilir ve sevgilin sona ulastiginda, seni dizlerinin ustunde elinde yuzukle gorecek ve sen teklifini yapacaksin...istedigin bigi yonlendrebilirsin...

Eyer dans etmeyi seviyorsaniz discoya giderek soyle bir surpriz yapabilirsin. DJ ile konusabilir ve sevgilin icin bir sarki adayabilirsin veya daha once o dj ile konusup mix yapmasi icin rica edersin aralarda seni seviyorum .....(ismini bilmiyorum) ve o sirada herkesin onunde diz cokup evlenme teklifi yapabilirsin.

daha cok sey var ama oradaki ortamlara ne uyar bilmem.
mutluluklar dilerim sizlere
 

CorsaBursa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
4 Nis 2010
Mesajlar
295
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
sevda hanıma katılmamak elde değil... bencede yaşanmış özel anlar yada yaşamak istediği özel bir ana dair bir şeyler kurgulanabilir.
onun dışında şehrin göbeğinde, herkesin önünde havai fişekler eşliğinde, yada alışveriş merkezindeolabilecek sürprizler unutulmaz olabilir ama çokta özel olmaz bence. ben evli değilim fakat evlenme teklifim bende gizli.:)
yani size özel, sadece ikiniz için anlam ifadde eden yada sadece ikinizin hayal ettiği birşey üzerine kurgulanmalı.
uçakta kiralasanız, sineaada kapatsanız, billboard a da yazdırsanız bence, etkileyici ama onun için çokta özel olmayacağı kanısındayım..
kadınlar gerçekten çok ince fikirliler.
 

setapxxx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
31 Tem 2006
Mesajlar
2,238
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Siteyi ziyaret et
ezel dizisiniz senaristine sormak lazım ip ucu felan derken kızın izni biter heralde :D
 

halilertekin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Ocak 2007
Mesajlar
655
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
tr.netlog.com
bence izmirde kordonda gün batımında sahilde evlenme teklif et..yanında bir iki arkadaşın olsun..olaki bir kemancı bulim..kordondaki niyetçiye tavşana niyet çektirip içinde süpriz evlenme teklifi çıksın..gibi değişik varyasyonlarda koordineyi sağlasın..ama ben gün batımı diyorum..uçuk bir fikir olabilir ama karşıyaka vapurlarında bile bişeyler ayarlanabilir..
 

Mel-a-ku

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 Şub 2008
Mesajlar
3,983
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
bence bir omur boyu yastığını bırıyle paylaşacak olmak yeterınce şok etkısı yaratır. o yuzden çok ozel olmasa da olur =)
 
Üst